torstai 6. marraskuuta 2014

Päivä safarilla, grau!

Lähdettiin yks sunnuntai aamu anivarhain päiväretkelle 150km päässä Hararesta sijaitsevalle safarille Imireen. Pakattiin kamerat ja neljä Dzikwan lasta mukaan ja hypättiin täpötäyteen kombiin (täkäläinen bussi, eli pikku pakettiauto). Suunnattiin ensin Hararen keskustaan odottelemaan kyytiämme Oililta Imireen. Mukana oli siis meidän lisäksi Oili, Kukka, Kukan isä Antti, Edwin, Tawanda, Nyasha ja Spalenciya.

Kuoppaisen matkan jälkeen meitä oli vastassa hyvin vieraanvarainen henkilökunta ja hyvät tarjoilut. Oltiin molemmat vähintään yhtä innokkaita kuin lapset, jotka eivät olleet innostukseltaan pystyneet kunnolla nukkumaan edellisenä yönä :) Täkäläiset lapsethan ei oo ikinä nähnyt aikaisemmin villieläimiä, vaikka Zimbabwessa asuvatkin. Näimpä meijän retkipäivä oli yhtä juhlaa kaikille!

Tarjoilutkin oli kohillaan, onhan se ihan peruspäivä syödä herkullinen päivällinen ja juoda virvokkeita katsellen sarvikuonoja ja järvimaisemaa. Ah! Päivän kohokohdaksi osottautui kaikkien lasten lemppari - elefantit - joilla lasten annettiin ratsastaa. Voitte vaan kuvitella sitä onnen ja riemun määrää! Ei ees itteä harmittanu vaikka ei päässy ajelulle, kun näki miten lapset nautti ;) mutta mutta, eiköhän noi kuvat kerro enemmän kuin tuhat sanaa.

- Jenni&Sara -

Ps. Innostuttiin pistää vähä valokuvii (nyt ku se kerranki onnistu) ja nyt saatte nauttia yhdestä tietystä kuvasta senki eestä, no biggie hei!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti